Erdek'e hayat geldi

Erdek

Kurtuluş konseri Bayrama geçti, Erdek'te hayat canlandı.

Erdek, yaz kalabalığında sıra dışı bir Bayram yaşıyor. Erdek Belediyesinin 18 Eylül Kurtuluş Bayramı etkinliği olarak kente getirmek istediği Grup Manga & Hande Yener Konseri iki kez hava muhalefeti nedeni ile ertelenmesi ardından ünlü grup Manga ile pop dünyasının taçsız kraliçesi Hande Yener nihayet Cumhuriyet meydanında halkla buluştu.

Erdek Cumhuriyet alanı ilk kez böylesine kalabalık gördü. Öyle ki Meydan’ın dışında ilk çay bahçesinden, son çay bahçesine kadar Erdek dolu dolu bir gece yaşadı.

Grup Manga & Hande Yener konseri nedeni ile dışardan gelen konuklar ağırlanmakta güçlük çekildi. Lokantalarda yemek, otoparklarda yer kalmadı.

Erdek’te kent ekonomisi bir anda tavan yaptı, konser saati havanın yumuşaması ilgiyi daha da arttırdı.

Erdek tanıtımına büyük katkı

Grup Manga & Hande Yener konseri sadece kent ekonomisine canlılık vermekle kalması, konseri naklen yayımlayan Kral Tv, bir anda eğlence ve müzik dünyasının gözünü Erdek’e çevirmesine neden oldu.

Grup Manga & Hande Yener konserinin Kral Tv’den naklen yayımlanması, Erdek’in kent imajına önemli katkı sağladı.

Grup Manga ile coşan meydan, Hande Yener’le eğlencenin doruğuna çıkarken, marinadan atılan havai fişekler dakikalarca hayranlıkla izlendi.

Neticede, Erdek olumsuz hava koşulları nedeni ile tam anlamıyla beklenilen randımanı alamadığı güz günlerinin karşılığını Bayram programı ile çaraştırttık.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı